Boller Brød Buffeter Dessert Natmad Pizza Dressinger Forretter Frokost Hovedretter Kager Salat
Kolde drikke Morgenmad brunch Pålæg Saucer Smørebrød Suppe Sushi Varme drikke Diverse
 
 
Opskrifter - Sjove billeder
 
 
Nyeste opskrifter:
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney,
Brunkål med sprængt flæsk
Bruschetta med skinkemignon
Kylling i tomat
Burgere med krebinetter og mango chutney
Cajun skinkeschnitzler med pastasauce
Californisk skinke med coleslaw
Carpaccio af Filet Royal med mizuna og radiser
Chilimedaljoner med grøntsagssalat og grøn pasta
Chili-ruller på spid
Citrondampet skinkemignon med grøn bulgur
Citronglaseret svinekam med speltsalat
Confit af nakkefilet med spæde grøntsager og senne
Dansk Box
Dild-kødboller med persillerødder
Dolmere med bulgurpilaf
Dybstegte wokstrimler med thailandsk agurkesalat o
Engelsk steg af skinkeculotte
Et skud fra hoften
Fadkoteletter i sur-sød sauce
Fars med tørrede morkler i grøntbouillon med sønde
Farsbrød med bagte løg og kartofler
Farsterrine med aubergine og tomat
Carpaccio af skinkemignon med kapersvinaigrette og
1-2-3 Julemørbrad
 
 
Tilføj din egen opskrift
 
 
Alle opskrifter
 
 
Udvalgte opskrifter:
Æggekage
Kylling i cola
Jongo Bajer
Tunmousse
Chokoladekage
Farmors leverpostej
Farserede porrer
Flæskesteg af nakkekam
Frugtsalat
Fyldte squash
Stegte æbler
Farserede udbenede poussiner
Kylling med fennikel
Flutes med persille
Skinkeschnitzler med lynstegte grøntsager
Grillstegte kyllingelår
Frikadeller med stuvet spinat
Karbonader med stuvede ærter og gulerødder
Stegt flæsk med persillesovs
Boller i karry
Chili con carne
Frikadeller
Lasagne
Lakseroulade
Banankage
Lækker kage


Koteletter med stuvede grøntsager - Dejlig opskrift - Gode opskrifter

God opskrift - dejlig mad

Koteletter med stuvede grøntsager

Kategori: Hovedretter
Antal: 4
Tilføjet af: Rolf
Kilde: www.svinegodt.dk
 
Ingredienser: 4-8 skiver svinebryst, kogestykke, 1 cm tykke
1 æg
1-2 dl rasp
salt og peber
svinefedt eller olie til stegning

Stuvede grøntsager
600 g grøntsager efter eget valg
20 g smør
2 spsk mel




Tilbehør
1 kg kartofler
Kog kartoflerne

Slå ægget ud på en tallerken og pisk det sammen med en gaffel. På en anden tallerken blandes rasp med salt og peber. Vend skiverne først i ægget og dernæst i raspen. Lad smørret blive gyldent på en pande ved jævn varme. Brun skiverne ca. 2 minutter på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 2 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

Kog grøntsager i mindre stykker i 3 dl letsaltet vand til de er knap møre. Hæld grøntsagerne i en si. Hæld kogevandet tilbage i gryden. Rør blødt smør og mel sammen til en bolle. Kom den i grøntsagsvandet og lad den smelte ved svag varme uden omrøring. Rør saucen igennem og kog den et par minutter. Vend grøntsagerne i og smag til.


Tips

Krydr kødet med timian eller karry, inden det vendes i æg og rasp.
En frossen grøntsagsblanding kan bruges til stuvningen.

Husk at du er meget velkommen til selv at tilføje en god opskrift :)

Hvis du har en hjemmeside må du også gerne linke til http://opskrifter.positivt.dk
Du er også velkommen til at linke til de enkelte opskrifter :)

Ekstra info generelt om mad: Magert kød indeholder lige så mange af de livsvigtige vitaminer og mineraler som fedt kød.
Billig køkkenmaskiner

 
 
Smart tøj
Lav din egen t-shirt
Design dit eget tøj
Lav din egen trøje
Design din egen hættetrøje
Lav dit eget undertøj


Lav dine egne

Salg af smykker

Positivt.dk - Kontakt: admin(a)positivt.dk © Rolf R Hansen
Festmad eller Hverdagsmad - Brunch, Buffeter, Frokost, Madpakker, Forretter, Hovedretter, Dessert og meget mere :) Smørrebrød Pålæg Forretter Sushi Hovedretter Suppe Diverse Tilbehør Dressing - Dressinger Saucer Salater Varm Dessert Kold Dessert Grød og Vælling Natmad Varme Drikke Kolde drikke Brød boller og kiks Kager i form Kager Kage tilbehør Småkager Konditori Slik Chips / Snacks Syltning Grundopskrifter Diverse