Ingredienser: 6 fadkoteletter uden ben, 1 cm tykke ca. 350 g
salt og peber
10 g smør
300 g frosne miniløg
300 g frosne haricots verts
Sauce
2 spsk rødvinseddike
2 spsk ananassaft, evt. juice
2½ dl bouillon
1 spsk sød chilisauce eller tomatpuré
1½ spsk fa |
Pisk alle ingredienser til saucen sammen i en skål og stil det parat.
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Lad fedtstoffet blive gyldent på panden ved kraftig varme og brun koteletterne ca. ½ minut på hver side. Læg dem på en tallerken. Kom løgene på panden og svits dem til de er tøet op, ca. 2 minutter. Kom bønnerne ved og vend dem til de er knap møre og stadig lidt sprøde. Tag grøntsagerne op og hold dem varmt tildækket. Hæld saucen på panden og pisk i den til den bliver gennemsigtig. Læg koteletterne i. Lad dem stege heri ca. 2 minutter til de er lige netop gennemstegte. Smag saucen til med salt og peber. Anret kødet oven på grøntsagerne og hæld saucen over.
Tips
Saucen kan tilsættes ½ tsk stødt chili, hvis den ønskes stærkere. Halvdelen af miniløgene kan udelades, og i stedet kan en bakke friske bønnespirer vendes hurtigt i, efter at bønnerne er møre.
|