Boller Brød Buffeter Dessert Natmad Pizza Dressinger Forretter Frokost Hovedretter Kager Salat
Kolde drikke Morgenmad brunch Pålæg Saucer Smørebrød Suppe Sushi Varme drikke Diverse
 
 
Opskrifter - Sjove billeder
 
 
Nyeste opskrifter:
Braiseret, grillet grisenakke med rabarberchutney,
Brunkål med sprængt flæsk
Bruschetta med skinkemignon
Kylling i tomat
Burgere med krebinetter og mango chutney
Cajun skinkeschnitzler med pastasauce
Californisk skinke med coleslaw
Carpaccio af Filet Royal med mizuna og radiser
Chilimedaljoner med grøntsagssalat og grøn pasta
Chili-ruller på spid
Citrondampet skinkemignon med grøn bulgur
Citronglaseret svinekam med speltsalat
Confit af nakkefilet med spæde grøntsager og senne
Dansk Box
Dild-kødboller med persillerødder
Dolmere med bulgurpilaf
Dybstegte wokstrimler med thailandsk agurkesalat o
Engelsk steg af skinkeculotte
Et skud fra hoften
Fadkoteletter i sur-sød sauce
Fars med tørrede morkler i grøntbouillon med sønde
Farsbrød med bagte løg og kartofler
Farsterrine med aubergine og tomat
Carpaccio af skinkemignon med kapersvinaigrette og
1-2-3 Julemørbrad
 
 
Tilføj din egen opskrift
 
 
Alle opskrifter
 
 
Udvalgte opskrifter:
Æggekage
Kylling i cola
Jongo Bajer
Tunmousse
Chokoladekage
Farmors leverpostej
Farserede porrer
Flæskesteg af nakkekam
Frugtsalat
Fyldte squash
Stegte æbler
Farserede udbenede poussiner
Kylling med fennikel
Flutes med persille
Skinkeschnitzler med lynstegte grøntsager
Grillstegte kyllingelår
Frikadeller med stuvet spinat
Karbonader med stuvede ærter og gulerødder
Stegt flæsk med persillesovs
Boller i karry
Chili con carne
Frikadeller
Lasagne
Lakseroulade
Banankage
Lækker kage


Lynstegt kyllingebryst - Dejlig opskrift - Gode opskrifter

God opskrift - dejlig mad

Lynstegt kyllingebryst

Kategori: Hovedretter
Antal: 4
Tilføjet af: Rolf
Kilde: www.kalu.dk
 
Ingredienser: 4 store franske kyllingebryster
1 æggehvide
1 tsk maizena
2 fed hvidløg
1 stykke frisk ingefær
ca. 500 g forskellige grøntsager (forårsløg, bladselleri, porre, grønne bønner,
ærter, courgetter, gulerødder, kinakål, broccoli, peberfrugt eller a
Tag skindet af kyllingebrysterne og skær dem i strimler.
Bland dem med æggehvide, 1 spsk sojasauce og Maizena og lad dem trække i mindst ½ time.
Imens gøres grøntsagerne i stand, alt skal stå klar, når tilberedningen begynder. Hvidløg pilles og hakkes fint, ingefær skrælles og hakkes og stilles klar i en skål. Grøntsagerne skæres i passende stykker eller stave, alt efter deres art. Grøntsager som bruger samme tid til at blive møre stilles i samme skål. Lav en sovs af hønsebouillon (terning eller hjemmelavet fond, kogt på kyllingeben og urter) sherry, sojasauce og peber og stil den klar i en skål.
Nu skal det gå stærkt. Varm olien op i en wok eller dyb pande så det bliver meget varmt. Vend nu kyllingestrimlerne rundt i olien, indtil de bliver hvide hele vejen rundt. Tag dem op og stil dem til side. Sauter nu hvidløg og ingefær, pas på de må ikke blive sorte. Derefter kommer man grøntsagerne på panden som steges med stærk varme. Først de grønsager som er længst om at blive møre.
Når alle grøntsager er stegt godt igennem hældes sovsen over og det simrer i kort tid indtil grøntsagerne er møre uden dog at blive bløde. Til sidst kommer man kyllingestrimlerne på panden og varmer det hele godt igennem. Servér straks rygende varmt fra panden.

Tilbehør:
Kogte ris og til dem der kan lide det lidt stærkt kan man sætte ekstra sojasauce og Sambal Oelek eller andet chilipasta på bordet.

Husk at du er meget velkommen til selv at tilføje en god opskrift :)

Hvis du har en hjemmeside må du også gerne linke til http://opskrifter.positivt.dk
Du er også velkommen til at linke til de enkelte opskrifter :)

Ekstra info generelt om mad: Magert kød indeholder lige så mange af de livsvigtige vitaminer og mineraler som fedt kød.
Billig køkkenmaskiner

 
 
Smart tøj
Lav din egen t-shirt
Design dit eget tøj
Lav din egen trøje
Design din egen hættetrøje
Lav dit eget undertøj


Lav dine egne

Salg af smykker

Positivt.dk - Kontakt: admin(a)positivt.dk © Rolf R Hansen
Festmad eller Hverdagsmad - Brunch, Buffeter, Frokost, Madpakker, Forretter, Hovedretter, Dessert og meget mere :) Smørrebrød Pålæg Forretter Sushi Hovedretter Suppe Diverse Tilbehør Dressing - Dressinger Saucer Salater Varm Dessert Kold Dessert Grød og Vælling Natmad Varme Drikke Kolde drikke Brød boller og kiks Kager i form Kager Kage tilbehør Småkager Konditori Slik Chips / Snacks Syltning Grundopskrifter Diverse